راه های بهبود سئو سایت چیست؟
نوشته شده توسط : مستر امیری

راه های بهبود سئو سایت

بهبود سئو سایت و رسیدن به رتبه های مورد نظری که در اهداف یک کسب و کار است، همواره یکی از دغدغه های اصلی کسب و کارها بوده است. برای اینکه بتوانید سئو سایت خود بهبود ببخشید در ادامه این مقاله راه ها و تکنیک هایی را به شما یاد می دهیم. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

7 راه بهبود سئو سایت

۱- پایداری هاست و بهبود سئوی سایت

بی شک در پاسخ به این پرسش که چگونه سئو سایت را بهبود دهیم،می توان گفت قرار گرفتن وب‌سایت بر روی یک میزبانی مطمئن و پایدار که اصطلاحا Uptime بالایی هم دارد، می‌تواند به عنوان یکی از عوامل مهم در بهبود سئوی سایت در نظر گرفته شود. این امر منجر می‌شود که مدت زمان در دسترس بودن سایت بالا رفته و برای ربات‌های گوگل که هر بار در لاگ‌های خود در دسترس بودن یک سایت را بررسی می‌کنند، امتیاز مثبتی دریافت کنند. برای ربات‌های گوگل دسترسی به سایت در هر زمان و در نتیجه هر جستجو نکته مهم و حائز ‌اهمیتی است. این امر زمانی محقق خواهد شد که خرید هاست خود را از یک سرویس دهنده مناسب تهیه نمایید و بالاترین سطح پایداری یا همان Uptime را با توجه به زیر‌ساخت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خوب، دریافت نمایید.

۲- بهبود سئوی سایت در موتور‌های جستجو با سرعت مناسب هاست

سایت‌هایی با سرعت پاسخگویی بالا، نسبت به سایت‌های کند به‌مراتب شانس بیشتری در رتبه‌بندی موتورهای جستجو دارند. با تهیه یک هاست خوب که سرعت بارگذاری مطلوبی برای وب‌سایت ارائه می‌دهد، بهبود رتبه سئو سایت را تجربه کنید. توجه داشته باشید سرعت بارگذاری مناسب یک سایت منجر خواهد شد که کاربر تمایل بیشتری به مشاهده سایت و توقف طولانی مدت در آن داشته باشد و این خود به تنهایی باعث رشد امتیاز سئو سایت خواهد شد. اصولا اگر مخاطب وارد سایتی شود که لود آن بیش از ۳ ثانیه طول بکشد، آن سایت را ترک می‌کند. کندی سرعت سایت نه تنها عامل مهمی در از دست دادن کاربران است، بلکه باعث تاثیر منفی در نتایج موتورهای جستجو و افت قدرت بهبود سئو وب سایت نیز می‌گردد.

3-به روزرسانی محتوای وبلاگ ها

یکی از مواردی که می تواند به گوگل نشان دهد سایت شما زنده است و برای مخاطب محتوای مفید تولید می کند این است که به صورت مداوم در بازه های زمانی مشخصی محتوای سایت خود را به روزرسانی کنید. شما نباید صفحات قدیمی سایت خود را که محتوایی را دارد که دیگر شاید به کار مخاطب نیاید حذف کنید بلکه بایدمحتوای آن صفحات را به روزرسانی کنید. اتفاقا از آن جایی که گوگل این کار را دوست داردشما با این به روز رسانی می توانید رتبه بهتری بگیرید.

مرحله 4. استفاده از تصاویر به شکل بهینه در وبلاگ

از موارد دیگری که معمولا وبلاگ نویسان با آن مواجه هستند، میزان استفاده از تصاویر در وبلاگ می باشد. درست است که استفاده بیش از حد از تصاویر میتواند سرعت بارگذاری صفحه را کاهش دهد و از طرفی عدم استفاده از تصاویر نیز منجر به کاهش جذابیت صفحه و مطلب ارائه شده میگردد،  لذا بهترین حالت، استفاده از تعدادی تصویر کم حجم می باشد.

روش مناسب برای استفاده از تصاویر در وبلاگ به شرح زیر است:

  1. تصاویر خود را با فرمت هایی ذخیره کنید که امکان ایجاد فایل با حداقل حجم را فراهم میکنند و پس از آن نیز حجم تصویر ایجاد شده را مجددا با ابزارهای فشرده سازی کاهش دهید.
  2. از تصاویر با کیفیت استفاده کنید. استفاده از تصاویر با کیفیت پایین به هیچ عنوان برای کاربران جذاب نبوده و امکان ترک کردن وبلاگ را بالا میبرد. گرچه تصاویر با کیفیت بالا غالبا حجم بیشتری داشته لذا استفاده از ابزارهای فشرده سازی ذکر شده در مورد قبل را همواره مدنظر داشته باشید.
  3. اطمینان حاصل کنید که ابعاد تصویر برای نمایش در صفحه موبایل و یا مانیتور مناسب است (تصاویر بیش از اندازه بزرگ نباشند) و از خاصیت stretch picture نیز برای نمایش در ابعاد مختلف صفحه نمایش نیز بهره ببرید.
  4. قابلیت “به اشتراک گذاری” را برای تصاویر خود فراهم کنید. زمانی که مخاطبانتان تصاویر وبلاگ را در فضای مجازی به اشتراک میگذارند، وبلاگ شما Backlink شده و به علاوه این مورد میتواند مخاطبان جدید را به وبلاگتان جذب نماید.
  5. برای نام فایل تصویری خود، از کلمات کلیدی آن پست استفاده نمایید. در این حالت در صورتی که آن کلمه در جست و جوی تصویری گوگل (google image) سرچ شود، تصویر شما در بین نتایج نمایش یافته و باعث ورود افراد بیشتر به وبلاگتان میگردد.
  6. در تگ <alt> توضیحاتی (description) را درج نمایید. نقش این تگ مانند “عنوان فایل” بوده با این تفاوت که برای کاربران قابل مشاهده نیست اما از لحاظ تاثیرگذاری نیز مانند نام فایل ها مفید است

مرحله پنجم؛ بهبود سرعت سایت

یکی از مواردی که هم برای گوگل و هم برای کاربران مهم است. بهبود سرعت سایت است. هیچ کاربری حوصله ندارد بیش تر از 8 ثانیه منتظر لود شدن سایت شما بماند. شما می توانید از ابزارهای مثل gtmetrix کمک بگیرید و با تست گرفتن از سرعت صفحات سایت خود ایرادات را مشخص کرده و برای رفع آن ها یک چک لیست را فراهم کنید. سرعت مناسب می تواند یک تجربه کاربری خوب برای کاربران  سایت شما ایجاد کند. گوگل متوجه این پالس می شود و به این ترتیب سئو سایت شما بهبود می یابد.

 

 

 





:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 خرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: